Country

DIRECTION GENERALE

MARTIAL LECAT

Martial Lecat je izvršni direktor Safinca-e, holdinga Safic-Alcan grupe, od februara 2016. godine i član borda direktora. Prethodno je bio na poziciji izvršnog direktora Safic-Alcan-a, od 2006. godine.

Gospodin Lecat se pridružio kompaniji Safic-Alcan 1988. godine kao komercijalni direktor i direktor za razvoj poslovanja. Na ovoj poziciji je ostao do 1997, kada je postao direktor divizije za specijalne hemikalije i član borda direktora (od 1997. do 2005. godine).

Martial Lecat je diplomirani hemičar (Univerzitet Ruan, 1973), a diplomirao je i na Francuskom institutu za gumu (1974).

 


PHILIPPE COMBETTE

Philippe Combette je izvršni direktor Safic-Alcan-a i član borda direktora.

Pre njegovog imenovanja na ovu novu funkciju, Philippe Combette je bio generalni direktor Safic-Alcan-a i član borda od 2006, kada je bio zadužen i za sve poslovne aktivnosti i globalno poslovanje Performance Products divizije.

Veći deo svoje karijere izgradio je u Safic-Alcan-u, prvo kao menadžer prodaje, počevši 1988, zatim kao direktor Sektora polimera i hemikalija (od 1997. do 2002), da bi od 2002. do 2006. godine bio na poziciji direktora razvoja poslovanja grupe.

Philippe Combette je diplomirani hemičar i diplomirao je na Francuskom institutu za gumu (1987).

 


JEAN MICHEL GUYON

Jean-Michel Guyon je generalni direktor, finansijski direktor i član borda direktora, od februara 2016.

Pre trenutne funkcije, od 2007. godine, Jean-Michel Guyon bio je finansijski direktor i član borda. Njegovo prethodno iskustvo uključuje finansijski kontroling u kompanijama PWC i Reno, poziciju menadžera finansija i administracije u Franciaflex-u i finansijskog direktora u kompaniji Micel, koja je distributer proizvoda za elektronsku izolaciju i kompozita.

Jean-Michel Guyon je diplomirao na ESSEC poslovnoj školi (1990. godine).

 


 Forgot password or register ?