Country

NAŠA POSVEĆENOST ODRŽIVOSTI

Safic-Alcan poslovna strategija je razvoj inovativnih rešenja za održivu budućnost.

Duži niz godina izazovi održivosti kao što je zaštita životne okoline, bezbednost i zdravlje kao i puna usaglašenost za zakonima i regulativama su bili duboko ugrađeni u našu Korporativnu kulturu i sada se smatraju nosiocima rasta.

Naša posvećenost zdravoj životnoj sredini seže u 1996. godinu kada je Safic-Alcan ISO 900- sertifikovan. Od tada smo nastavili da unapređujemo kvalitet, ekološku politiku i Responsible Care program sa ciljem da ispunimo sve zakonske uslove koji se tiču bezbednosti, zdravstvene i ekološke zaštite i da pružimo bezbedne uslove rada svim našim zaposlenima širom organizacije.

Takođe smo posvećeni diskusiji o izazovima održivosti sa našim partnerima. U 2016, postavili smo povelju dobavljača koja se fokusira na poštovanje standarda ljudskih prava, posvećenost održivom razvoju i rastu biznisa baziranom na zajedničkim vrednostima i opštim principima. Potom smo tražili od svih naših principala da se usaglase sa ovom poveljom i da je potpišu.

Osim toga, kako bismo osiguralii etiku i nastavak održivog razvoja nedavno smo potpisali UNGC inicijativu (februar 2018).

Pročitajte više o održivosti u Safic-Alcan:   www.safic-alcan.com/sustainabilityForgot password or register ?