Country

Kozmetika i lična higijena

Kozmetičko tržište je ključno za kompaniju Safic-Alcan, budući da možemo da ponudimo mnoštvo ekspertskih veština u ovom domenu i time da pružimo najbolja rešenja našim kupcima i dobavljačima širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike i SAD-a.

Moto „misli globalno, deluj lokalno” je naš pokretač. Zahvaljujući našoj logističkoj strukturi, možemo vam pomoći u smanjenju kompleksnosti i troškova, a da istovremeno ostanemo u blizini svih našiih kupaca, gde god da se nalaze.

Zahvaljujući našem podrobnom poznavanju tržišta, širokom spektru specijalnih proizvoda (tzv. „specijaliteta”) i aktivnih komponenti, kao i posvećenom prodajnom timu tehničkih stručnjaka, Safic-Alcan je vodeći distributer na tržištu kozmetičkih sirovina.

Pogledajte naš pretraživač proizvoda (link) kako biste otkrili naš izvanredan portfolio. Takođe možete poslati mejl ili nazvati nekog od naših stručnjaka kako biste razgovarali o rešenju za vaše konkretne zahteve.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Naša mreža od pet laboratorija nam omogućava da pratimo najnovije trendove i potrebe potrošača u svim segmentima tržišta, ali i da dobijemo dublje razumevanje performansi i delovanja proizvoda, kao i sinergije u okviru našeg asortimana, i da pružimo podršku vašem uspehu. (video)

Naši tržišni stručnjaci redovno prikupljaju podatke o novim konceptima i predstojećim trendovima kako bismo vam obezbedili tačnu prognozu trendova i precizan uvid u vodeće tržište. Pratite nas na našem blogu! (link)

Naše dugoročno partnerstvo sa renomiranim dobavljačima garantuje konstantan izvor standarda kvaliteta i aktivnih komponenti, pružajući vam izuzetnu priliku da iskoristite najnovije tehnologije prilikom stvaranja vaših novih proizvoda.

Ključni elementi našeg modela su kvalitet i REACH propisi, odgovorno poslovanje i održivi razvoj, zadovoljstvo kupaca i konstantno usavršavanje zaposlenih.

Mi nemamo u ponudi samo proizvode, nego pružamo i savete prilikom formulisanja, preporuke vezane za procese proizvodnje i obrade, a sve kako bismo vam omogućili da „dovedete svoje poslovanje na sledeći nivo”.

Ukratko, Safic-Alcan pruža inovativna rešenja za kozmetičko tržište!

  • personal-care.jpg
  • personal-care2.jpg
  • personal-care3.jpg
  • personal-care5.jpg
  • personal-care6.jpg
  • personal-care7.jpg
  • personal-care8.jpg
  • personal-care9.jpgForgot password or register ?