Country

LOGISTIKA

Lanac snabdevanja

Safic-Alcan, kao jedna od vodećih distributivnih kompanija za specijalne hemikalije za različite upotrebe u industriji među svojim svojim glavnim ciljevima ističe pružanje najkvalitetnijih usluga svoijm kupcima i principalima.

Naš cilj je da u potpunosti pojednostavimo logističke usluge za naše principale, kako bi ih u potpunosti ili delimično povezali sa tržištem.

Što se tiče naših kupaca, cilj je da isporučimo svoje proizvode u skladu sa visokim standardima bezbednosti, bilo gde, na vreme i na željeni način, kako bi dostigli najviši standard usluga za naše korisnike.

Fleksibilno skladištenje

Safic-Alcan poseduje kompletnu mrežu lanca snabdevanja, što nam daje fleksibilnost da odgovorimo izazovima lokalnog i globalnog tržišta uz najviši nivo usluge.

Veći deo naše logistike poverili smo pouzdanim partnerima sa kojima ostvarujemo dugoročnu saradnju. Naši partneri poseduju potrebna stručna znanja u oblasti skladištenja, manipulacije i isporuke hemikalija, uključujući i specifične zahteve određenih industrija, a raspolažu i odgovarajućim sertifikatima i ovlašćenjima.

Sve to omogućava kompaniji Safic-Alcan da u potpunosti posluje u skladu sa postojećom regulativom i standardima kombinujući pri tome standarde visokog kvaliteta sa isplativim rešenjima, a zahvaljujući najsavremenijim logističkim i IT uslugama koje nam pružaju naši partneri.

  • logistics-.jpg
  • logistics-Safic.jpg
  • logistics-truck.jpg
  • logistics-tw.jpg
  • logistics-your-time.jpg

Naši timovi lanca snabdevanja neprestano nadgledaju rad naših logističkih partnera i vrše reviziju poslovanja kada god je to potrebno.

U posebnim slučajevima, međutim, zadržavamo fleksibilnost angažovanjem sopstvenih resursa komplementarnih sa rešenjima koja nude naši partneri.

Kao krajni rezultat, upravljamo širokom mrežom strateški lociranih skladišta u svim zemljama u kojim poslujemo uz kombinaciju korišćenja usluga lokalnih skladišta (pristup “kupovine na jednom mestu” za kombinovane porudžbine naših kupaca) kao i regionalnih skadišta (koncept “čvorišta”, od ključne važnosti za naše panevropske principale i optimizaciju troškova).

Dostupnost proizvoda i upravljanje zalihama

Kao deo naše ključne uloge pouzdanog distributera, Safic-Alcan obezbeđuje dovoljne zalihe proizvoda kako bi zadovoljio potrebe kupaca za isporukom na vreme ali i da bi odgovorio na hitne zahteve svojih kupaca.

Takođe, našim kupcima nudimo i outsourcing usluge kada god imaju potrebu za takvim rešenjem.

Uzorci i prepakivanje

Naš lanac snabdevanja uključuje i slanje uzoraka našim kupcima za potrebe njihovog razvoja.

Određena rešenja za prepakivanje proizvoda su takođe deo usluge koju možemo da ponudimo preko naše mreže partnera.

U svakom slučaju, molimo Vas da kontaktirate vašeg Safic-Alcan predstavnika prodaje ili korisnički servis kako bi mogli da odgovorimo na sve vaše potrebe, uključujući i posebna rešenja koja možemo prilagoditi vašim zahtevima.Forgot password or register ?